Udskiftning af alle typer ruder på BMW.

Skulle du være så uheldig at din forrude eller siderude bliver smadderet, er vi stedet der kan hjælpe dig. Vi har samarbejde med alle forsikringsselskaber i Danmark. Det betyder for dig som kunde at vi klarer alt papirarbejdet i forbindelse med din glasskade. Har du ikke en glasskade forsikring klarer vi også en udskiftning til en fornuftig pris. Vælger du at lade os stå for din glasskade (forrude) så montere vi nye originale BMW viskere på bilen. 

Vi tilbyder også at stille en gratis lånebil til din rådighed. Det betyder at du kommer forbi og får taget billeder af det skadede glas, så klarer vi sagen med forsikringen. Bestiller ruden hjem og så kommer du på dagen og kører videre i en af vores lånebiler. Til fyraften er bilen klar til afhentning igen. Så har ruden fået lov til at hærde op inden for på værkstedet.

Har du haft indbrud i bilen, kan vi tilbyde at montere og kode det stjålene igen, samt have bilen holdende indenfor i læ for vind og vejr. Der stiller vi også en gratis lånebil til rådighed.

Ønsker du andet lavet på bilen samtidigt? klarer vi også dette. Så skal du kun forbi værkstedet en gang. Du er selvfølgelig altid velkommen til at kikke forbi.

Se mere her i Forum

Nyhedsbrev

BMW Softwareopdatering