BMW Software.

Når du får leveret din BMW fra forhandleren, så stopper udviklingen ikke her med at forbedre de muligheder de enkelte moduler kan software opdateres med. Det betyder at BMW’s ingeniører løbende arbejder på at forbedrer og optimere måden bilen kører og virker på. Vi har på værkstedet opdateret en hel del BMW er og langt de fleste af de BMW kunder kommer tilbage med et smil og fortæller at bilens automatiske gearkasse skifter langt bedre og blødere gear. Flere nævner også at bilens brændstof økonomi også er blevet langt bedre. Det vil sige at bilen efter en software opdatering kører længere på en liter brændstof. Hvordan kan det nu lade sig gøre?. Jo det er fordi udviklingen af bedre performance på bilen er en løbende proces.
Ofte lægger vi også nyt navigationskort i bilens navigationssystem. Der benytter vi originale FSC koder så er vi sikre på at alt er som det skal være i bilen efterfølgende. Vi laver en rapport til sidst og den fortæller om der er noget vi skal have kikket på efterfølgende. Det kunne være nogle gløderør eller et gløderørsrelæ der trænger til en udskiftning. Det kan vi også være behjælpelige med efterfølgende.

Da vi er nørder her på værkstedet kan vi også paramter kode på din BMW. Det betyder at vi kan tilføje nogle funktioner som man på de autoriserede ikke har mulighed for. Så har du en BMW som du ikke kender sundheden på eller er i tvivl om den har den sidste nye software, så kontakt os og få et tilbud på din fine BMW også.

Vores software er med helt fremme. Er din?

Nyhedsbrev

BMW Softwareopdatering