Firmaet 1990!
Firmaet 1990 !

Året er 1990 og den 1. december startede Kenn Olsen firmaet, der i starten kom til at hedde El-Kenn. Som navnet antyder, var det udelukkende den elektriske side i biler der var og nu stadig er vores kerneområde. Vi lavede primært alarmer og startspærrer og som tiden gik, kom alarmen Ungo boks også ind i billedet. Med alle de styre-muligheder, der var i den, var der pludselig et marked for at få fjernstart af bilen og styring af alt der var elektrisk. Vores egen første demo-bil var en Talbot Simca 1307 fra 1979 med stort set alt elektrisk. Det var nu ret morsomt når man var ude at handle og man kom hen til bilen, så trykkede man på knappen og bilen startede. Og når man slog alarmen fra og det berømte blop kom og dørene åbnede, så var folk ved at tabe både næse og mund.

 

Kørende værksted
DEN MOBILE TEKNIKER

Hele vores ide med at drive et firma var at tilbyde værksteder en form for tilknytning, når der dukkede en opgave op, de ikke selv kunne nå eller kunne finde ud af. Langsomt men sikkert blev vores kundekartotek større og større, og da private kunder i større grad henvendte sig, var det nu på tide at få et værksted. Vi havde en kunde på Tjalfesvej 21 i Glostrup, som vi monterede sædestøm for, og da de på grund af sygdom valgte at afhænde værkstedet, overtog vi lejemålet.

Vi skulle nu have en større firmabil og købte en Mercedes Vito og fik en skiltemaler til at lave et navn, som han syntes passede til vores type firma. Da vi fik bilen tilbage, stod der Den Mobile Tekniker og en aften hvor den holdt inde på værkstedet, kunne man kun se navnet Mobilteknik, og så var det navn opstået.

Domænenavnet var ledigt og i løbet af et par måneder gik vores første hjemmeside i luften - og siden da er det bare gået stærkt. Vi har blandt andet lavet navigation i alle Statoils tankbiler  i hele Danmark  og efter en kort tilknytning (10 måneder) til  firmaet Bluetel som kørende tekniker, var der nu også kommet monterering af håndfri og salg af telefoner til.

Mobilteknik blev i år 2003 omdannet til et aktieselskab, stadigvæk med Kenn Olsen som hovedaktionær og det er det stadigvæk den dag idag. Vi har stadigvæk de første kunder fra dengang, vi startede, og det glæder os meget, at de vender tilbage til os, selvom de skifter job eller går på pension. Det fortæller jo, at vi stadigvæk gør en forskel.

Den 1. august 2009 ændrede Mobilteknik A/S strategi og startede med egen import af originale installationssæt og tilbehør, da de eksisterende aktører på markedet ikke kunne leve op til den nødvendige viden og service der burde kunne forventes; blandt andet at kunne levere carkits med ombytningsret hvis de inden for kort tid skulle vise sig at være defekte. Hvem ønsker som kunde at starte med at være testpilot, hvis et produkt svigter? Vi bytter bare sættet og undskylder ulejligheden.

Vi er de eneste, der har et forum for fagfolk, hvor tekniske løsninger og viden deles, så vi sammen kan nå vores mål. Nemlig at kunne tilbyde elegante løsninger, hvor monteringen ikke bare ser godt ud. men så sandelig også virker perfekt. Det er da klar tale...

 

logo nowweb black

Den 1. januar 2017 lagde vi grundstenene til denne nye hjemmeside, som du er på nu. Vi har bygget hjemmesiden op i samarbejde med Nowweb, som er webmaster. Vi kan klart anbefale Nowweb, blandt andet fordi man kan komme med en udtalelse om at "jeg kunne godt tænke mig", og inden længe kommer der et udkast, som langt overstiger det man havde i tankerne.Målsætning: Det er vores målsætning at styrke virksomhedens position på det danske marked. Vi forventer at opnå en sådan konsolidering gennem en landsdækkende forhandlerkæde, en forbedret kundeservice, øget markedsføringsindsats og løbende justering af produktudvalget. For at øge serviceniveauet vil vi bl.a. satse mere på IT og øget eksponering via internettet.

Nyhedsbrev

BMW Softwareopdatering