Fejl
  • Kunena COM_KUNENA_INTERNAL_ERROR_CONFIG
Vores historie

 

Firmaet 1990!
Firmaet 1990 !

Året er 1990 og den 1. december startede Kenn Olsen firmaet, der i starten kom til at hedde El-Kenn. Som navnet antyder, var det udelukkende den elektriske side i biler der var og nu stadig er vores kerneområde. Vi lavede primært alarmer og startspærrer og som tiden gik, kom alarmen Ungo boks også ind i billedet. Med alle de styre-muligheder, der var i den, var der pludselig et marked for at få fjernstart af bilen og styring af alt der var elektrisk. Vores egen første demo-bil var en Talbot Simca 1307 fra 1979 med stort set alt elektrisk. Det var nu ret morsomt når man var ude at handle og man kom hen til bilen, så trykkede man på knappen og bilen startede. Og når man slog alarmen fra og det berømte blop kom og dørene åbnede, så var folk ved at tabe både næse og mund.

 

Kørende værksted
DEN MOBILE TEKNIKER

Hele vores ide med at drive et firma var at tilbyde værksteder en form for tilknytning, når der dukkede en opgave op, de ikke selv kunne nå eller kunne finde ud af. Langsomt men sikkert blev vores kundekartotek større og større, og da private kunder i større grad henvendte sig, var det nu på tide at få et værksted. Vi havde en kunde på Tjalfesvej 21 i Glostrup, som vi monterede sædestøm for, og da de på grund af sygdom valgte at afhænde værkstedet, overtog vi lejemålet.

Vi skulle nu have en større firmabil og købte en Mercedes Vito og fik en skiltemaler til at lave et navn, som han syntes passede til vores type firma. Da vi fik bilen tilbage, stod der Den Mobile Tekniker og en aften hvor den holdt inde på værkstedet, kunne man kun se navnet Mobilteknik, og så var det navn opstået.

Domænenavnet var ledigt og i løbet af et par måneder gik vores første hjemmeside i luften - og siden da er det bare gået stærkt. Vi har blandt andet lavet navigation i alle Statoils tankbiler  i hele Danmark  og efter en kort tilknytning (10 måneder) til  firmaet Bluetel som kørende tekniker, var der nu også kommet monterering af håndfri og salg af telefoner til.

Mobilteknik  blev i år 2003 omdannet til et aktieselskab, stadigvæk med Kenn Olsen som hovedaktionær og det er det stadigvæk den dag idag. Vi har stadigvæk de første kunder fra dengang, vi startede, og det glæder os meget, at de vender tilbage til os, selvom de skifter job eller går på pension. Det fortæller jo, at vi stadigvæk gør en forskel.

Den 1. august 2009 ændrede Mobilteknik A/S strategi og startede med egen import af originale installationssæt og tilbehør, da de eksisterende aktører på markedet ikke kunne leve op til den nødvendige viden og service der burde kunne forventes; blandt andet at kunne levere carkits med ombytningsret hvis de inden for kort tid skulle vise sig at være defekte. Hvem ønsker som kunde at starte med at være testpilot, hvis et produkt svigter? Vi bytter bare sættet og undskylder ulejligheden.

Vi er de eneste, der har et forum for fagfolk, hvor tekniske løsninger og viden deles, så vi sammen kan nå vores mål. Nemlig at kunne tilbyde elegante løsninger, hvor monteringen ikke bare ser godt ud. men så sandelig også virker perfekt. Det er da klar tale...Mobillease

Den 1. februar 2010 startede vi nogle nye tiltag op:

Mobillease som tilbyder at lease håndfrie løsninger til virksomheder eller til folk, der stiller sin private bil til rådighed for firmaet, og får kilometerpenge. Løsningen falder ind under statens nye tiltag med multimedie beskatningen.

 

Mobilringen

Mobilringen samler de montører og værksteder, vi har haft samarbejde med i en årrække. Det betyder, at vi nu er landsdækkende og seriøst kan byde på monteringer og tilbyde løsninger der dækker hele Danmark. Fordelen er selvfølgelig også, at det er en masse viden vi hver især går rundt med, og står den ene med et problem eller spørgsmål, kan vores eget teknikerforum ofte give svaret.

 

Mobilclean

Mobilclean er klargøring og gennemgang af bilen. Vi er ofte blevet spurgt, om ikke vi kendte et sted, hvor man kunne få sin bil rengjort og gjort ren og lækker, og da dette passer godt ind på vores værksted i Glostrup, valgte vi at starte en klargøringsafdeling op selv. Udover klargøring kan vi også tilbyde at gennemgå bilen inden den afleveres retur til leasingselskabet. Så slipper man for at skulle betale en formue, da alle småbuler og andre småting er rettet.

 

 

Wiberg Web

Den 1. juli startede vi denne nye hjemmeside, som du er på nu. Vi har bygget den op i samarbejde med Wiberg Web, som er webmaster på alle vores efterhånden mange sider. Det er et firma som vi klart kan anbefale, da man blandt andet kan komme med en udtalelse om at "jeg kunne godt tænke mig", og inden længe kommer et udkast, som langt overstiger det man havde i tankerne.
Som det kan ses i bunden af siden, kan man oplyse vores webmaster om fejl på siden. Jeg har ofte set en fejl på en side og ønsket mig at kunne gøre dem opmærksom på fejlen, uden først at skulle finde kontaktoplysninger. Det kan man så nu på vores sider.Målsætning: Det er vores målsætning at styrke virksomhedens position på det danske marked. Vi forventer at opnå en sådan konsolidering gennem en landsdækkende forhandlerkæde, en forbedret kundeservice, øget markedsføringsindsats og løbende justering af produktudvalget. For at øge serviceniveauet vil vi bl.a. satse mere på IT og øget eksponering via internettet.