Fejl
  • Kunena COM_KUNENA_INTERNAL_ERROR_CONFIG
Saab 9,3


I denne Saab 9,3 kan man se, hvor forkert displayet var monteret. Forestil dig at du ikke når at tage telefonen, og du så under kørslen skal lede efter det ubesvarede nummer. Hvor blev opmærksomheden af...?

Se løsningen før og efter, og læg mærke til at nu er telefonens display oppe hvor man kan holde øje med trafikken - til glæde for dig og mig.

Klik på billederne for at se dem i større version.


Forestil dig at skulle se hvem der ringede imens du kørte. Du skal kikke under gearstangen og opmærksomheden er bare væk. Tør ikke tænke tanken, hvis du skulle finde en person i dine kontakter, som ligger i systemet
Sådan ser systemet ud, når det er monteret med tanke på at vi kører bil og gerne vil tale håndfri imens.
Displayet korrekt monteret for vores, din og trafiksikkerhedens skyld.Se hvor nemt det er at se vejen og displayet samtidigt. Da systemet har samme informationer som telefonen, kan vi alle se, hvor smart denne placering er.Placering af knappen, som styrer alt på skærmen. Nu er det pludselig nemt og overskueligt at benytte bluetooth håndfri under kørslen.Se den første montering af kundens system og se vores. Det kræver ikke meget fantasi at se at dette er den rigtige og sikre løsning. Alt kan afmonteres igen og overflyttes til ny eller anden bil. Og husk vi yder gratis software opdatering, når vi har leveret og monteret.


 

<< Tilbage til Løsninger i biler.