Fejl
  • Kunena COM_KUNENA_INTERNAL_ERROR_CONFIG
Renault Megane


Det er lidt morsomt, at flere ønsker af få displayet på deres håndfri ned at sidde, men samtidig synes, at det er ok, at deres navigation sidder midt i synsfeltet. Denne løsning i en Renault Megane 2010 vil jeg kalde "Fra den grimme ælling til den kloge svane".


Vi hører engang imellem, at man synes, skærmen skal monteres nede og ikke oppe i forruden, men kan man godt holde ud at se på denne grimme og farlige løsning?
Se hvor smukt dette ser ud. (Nej, vel.)Bilen skilles forsigtigt ad, og igen kommer kludene på arbejde.Vi skiller på en sådan måde, at intet knækker eller begynder at rasle bagefter.Se hvor meget man kan se, samtidig med at man skal finde en kontakt i displayet monteret oppe foran.Endnu en løsning som er super nem at bruge og ser godt ud i bilen. Laderen til telefonen er monteret så den er skjult, og da alle informationer kommer på displayet, har man ikke brug for en holder.
Her er navigationen monteret pænt og sikkert, uden synlige ledninger eller cigarstikket optaget.Dette er endnu en sikker og væsentlig kønnere løsning, end da vi startede. Og igen skal vi huske, at vi kører bil.


 

<< Tilbage til Løsninger i biler.