Fejl
  • Kunena COM_KUNENA_INTERNAL_ERROR_CONFIG
Om os

 

Mobilteknik er mobil og fleksibel i kraft af vores servicekoncept, hvor installation og service ofte foretages fra dag-til-dag på kundens adresse eller på vores værksted. Vi er en seriøs og kvalitetsbevidst samarbejdspartner, og vi anvender kun originalt udstyr og reservedele.
Mobilteknik

Mobilteknik tilbyder en lang række produkter og serviceydelser indenfor mobiltelefoni, håndfrie installationer, alarm- og sikkerhedssystemer samt satellit- og computerstyrede navigations-systemer.

Mobilteknik råder også over en super moderne klargøringshal, så vi har også mulighed for at give din bil en total klargøring inde som ude. Kom forbi og få en brochure.

Alle vores systemløsninger har til formål at skabe det bedst mulige arbejdsmiljø, komfort og sikkerhed bag rattet. Endvidere betyder flere af vore løsninger en rationalisering og en højere effektivitet, f.eks. i kraft af en bedre og fejlfri kommunikation samt beregning og anvisning af den hurtigste og kortest mulige kørselsafstand mellem to eller flere bestemmelsessteder.

Sidst men ikke mindst er vi leverandøren, som flere autoriserede BMW og andre mærke værksteder benytter, når kunder skal have monteret ekstraudstyr inden levering, for vi er de eneste, der tilbyder software opdatering af carkits inden levering.

Venterum

I forbindelse med montering eller fejlretning har vi sørget for, at du kan nyde en kop kaffe eller andet. Vi ser frem til at byde dig velkommen i en verden hvor mobile løsninger, avanceret teknik og brugbarhed ikke blot er et ønske.

 

 


 

 

Den 1. februar 2010 startede vi nogle nye tiltag op:

Mobillease


Mobillease leaser håndfrie løsninger til virksomheder eller personer, der stiller deres private bil til rådighed for firmaet mod kilometerpenge. Løsningen går ind under statens nye tiltag med multimedie beskatningen.

 

 

Mobilringen

Mobilringen består af de værksteder og montører, vi har samarbejdet med i en årrække. Dermed er vi nu landsdækkende og kan seriøst byde på monteringer og løsninger over hele Danmark. Samtidig er det en fordel, at vi kan samle den viden, vi hver især har - står vi et problem eller spørgsmål, kan vi ofte finde svaret i vores eget teknikerforum i Mobilringen.

 

Mobilclean

Mobilclean står for klargøring og gennemgang af bilen. Hos Mobilteknik er vi ofte blevet spurgt, om ikke vi kendte et sted, hvor man kunne få sin bil gjort ren og lækker, og da dette passer godt til vores værksted i Glostrup, valgte vi selv at starte en klargøringsafdeling op. Udover klargøring kan vi desuden gennemgå bilen, inden den bliver leveret retur til leasingselskabet. Dermed slipper man for at betale en formue, idet alle småbuler og andre småting er rettet.

 

 

 

Den 1. juni 2010 har vi startet et samarbejde med FDM, som blåstempler vores strategi og vores måde at drive virksomhed på. Med den samarbejdsaftale kan vi tilbyde rabat og andre fordele til FDM-medlemmer, når de handler hos os eller i en af vores afdelinger. Det er også muligt at blive medlem af FDM via vores hjemmeside. Vi er endog meget stolte af dette samarbejde og vi vil naturligvis gøre vores yderste for, at det forløber gnidningsløst og bliver en fordel for alle parter - men heldigvis er det bare at gøre som vi altid har gjort, nemlig at behandle vores kunder som vi selv ønsker at blive behandlet.

Dette samarbejde er den 24. Januar 2011 stoppet, da vi troede, at det var et samarbejde og ikke blot en rabataftale. For så kan vi ligeså godt forkæle vores egne kunder.

 

Wiberg Web

Den 1. juli lagde vi grundstenene til denne nye hjemmeside, som du er på nu. Vi har bygget hjemmesiden op i samarbejde med Wiberg Web, som er webmaster på vores efterhånden mange forskellige sider. Vi kan klart anbefale Wiberg Web, blandt andet fordi man kan komme med en udtalelse om at "jeg kunne godt tænke mig", og inden længe kommer der et udkast, som langt overstiger det man havde i tankerne.
Som det kan ses nederst på siden, kan man gøre Wiberg Web opmærksom på fejl på siden. Jeg har ofte lagt mærke til en fejl på en side og ønsket mig at jeg kunne gøre dem opmærksom på fejlen, uden først at lede efter kontaktoplysninger. Det kan man så nu på alle vores hjemmesider.