Fejl
  • Kunena COM_KUNENA_INTERNAL_ERROR_CONFIG
Løsninger i biler 2


Flere eksempler på nogle af de løsninger, vi har installeret i forskellige biler:


 

Løsninger i Saab 9,5


Saab 9,5

Denne Saab 9,5 blev monteret med Nokia CK 200, og som det ses på billederne, er det svært at se, at det ikke er leveret fra fabrikken. Displayet kan ændres, så det får den rigtige farve i forhold til instrument belysningen. Super flot løsning og fokus på trafikken bevares.

Klik her for at se billeder af monteringen.

 

 

 


 

 

 

Løsninger i Mercedes 180 Kompressor
Mercedes 180 Kompressor

Denne Mercedes 180 Kompressor fik monteret Nokia CK 600 og da kunden ønskede at beholde sin læderkonsol til opladning af telefonen, ses det ude til venstre.

Klik her for at se billeder af monteringen.


 

 

 

 


 

 

 

Løsninger i Nissan X trail 2003

Nissan X Trail 2003

Som det kan ses på billederne, er der sket noget, siden man skulle have holderen monteret foran radioen. Denne Nissan X Trail fik afmonteret den store holder og en Nokia CK 600 som kører bluetooth og tager alle kontakter med. Så er man ikke længere bundet af telefonens model eller af at kigge på telefonen, for at se hvem der ringer - for nu kan man se det på displayet.

Klik her for at se billeder af monteringen.

 

 

 


 

 

 

Løsninger i Audi A6 2007

Audi A6 2007

Audi A6 monteret med Bluetooth og ipod interface. Det geniale ved denne systemløsning er at alt kan styres over bilens originale system. Så slipper man for at få andre knapper eller andet monteret i bilen.

Som det kan ses på billederne, kan man se kontakter og telefonnummeret på den der ringer, og så skal vi da også lige nævne, at man kan lægge 500 GB musik i handskerummet på den monterede Gateway 500, som også er monteret på bilens originale Mos system (Lysleder).

Klik her for at se billeder af monteringen

 

 

 

 


 

 

 

Løsninger i Suzuki Swift


Suzuki Swift


Denne bil blev monteret med Nokia CK 600 og som det kan anes på billedet, er det en Iphone, der er koblet på systemet. Det betyder, at man udover at kunne se sine kontakter nu også kan afspille sin musik via Bluetooth ud i bilens højtalere. Smart ser det ud og samtidigt er det sikkert for dig og mig, for nu har vi fokus på trafikken.

Klik her for at se billeder af monteringen.

 

 

 


 

 

 

Løsninger i Mercedes SmartMercedes Smart


Den lille Mercedes Smart fik monteret et Dension iPhone / iPod interface monteret med et Brodit beslag. Lyden afspilles gennem radioens AUX indgang. Super smart løsning og lyd.

Klik her for at se billeder af monteringen

 

 

 


 

 

 

Løsninger i BMW 535D årgang 2005BMW 535D årgang 2005


Montering af head-up display (HUD) og radar (ACC) på BMW 535D Årgang 2005

Klik her for at se billeder af monteringen

 

 

<< Tilbage til side 1