Fejl
  • Kunena COM_KUNENA_INTERNAL_ERROR_CONFIG
Leasingbil


Montering
Har du en leasingbil, har vi også mulighed for at montere Bluetooth og andet udstyr i den. Vi lægger altid stor vægt på at alt, der bliver monteret, kan afmonteres igen uden at efterlade huller eller andet hærværk i bilen. Dette er meget vigtigt, for der er kun én til at betale for at få rettet disse fejl, nemlig brugeren eller firmaet.

Derfor tilbyder vi også at afmontere udstyret og klargøre bilen inden den afleveres tilbage til leasingsselskabet. Det betyder, at i stedet for at blive overrasket over en lang liste over ting, de vil have ordnet, ved du på forhånd, hvad der bør eller skal laves ved afleveringen. Det står i den rapport du får med herfra, og en vigtig detalje er, at hvis der er billeddokumentation, så er der ikke noget at være i tvivl om.

Vi kan selvfølgelig også være behjælpelige med at få en skærm rettet eller malet, og skifte de ting der med sikkerhed vil udløse en regning fra leasingselskabet, og det til en væsenlig mindre pris.


Ny bil
Når du modtager din nye bil, kan vi montere den bluetooth-løsning som du har behov for og igennem hele forløbet opdatere og afhjælpe eventuelle tilretninger, ved f.eks. skift af telefon eller andet. Det betyder, at når bilen skal afleveres, kan vi overflytte det system som allerede er indkøbt.

Er bilen leveret med fabriksmonteret bluetooth, kan vi være behjælpelige med de rigtigte beslag og holdere, selvfølgelig uden brug af hulller eller andet hærværk. Det vil være en fordel at få en nyvogns-klargøring af bilen, da det vil gøre det meget nemmere at holde den flot og ikke mindst ren.