Fejl
  • Kunena COM_KUNENA_INTERNAL_ERROR_CONFIG
Leasing af håndfri

 

Håndfri

Mange vælger at undvære håndfri på grund af udgifterne og tidsforbruget, der hører med til at købe en løsning. Men det er både farligt og ulovligt at bruge håndholdt mobil under kørslen, og derfor har vi valgt også at tilbyde leasing af håndfri systemer. Med denne løsning håber vi at hjælpe flere bilister til at bruge håndfri.

Hold på dine penge
Det er ikke helt billigt at købe og installere en håndfri løsning. Med system, holder, beslag og montering løber det let op i 5-6.000,-. Et beløb de færreste af os har lyst til at tage ud af budgettet – uanset om det er privatøkonomien eller firmaet, der skal stå for udgiften.

Ville du køre bil med en promille på 0,8?
De fleste af os svarer prompte nej – det ville jo være uansvarligt. Men når du taler i en håndholdt mobil, mens du kører, svarer det faktisk til at du kører rundt med en promille på 0,8!
 


Håndfri

I øjeblikket koster det kr. 500,- i bøde, hvis man bliver snuppet, men det bliver snart sat op til 1.000,- i bøde OG et klip i kørekortet. Så det er en rigtig god ide at installere håndfri mobil i din bil - både for økonomiens og trafiksikkerhedens skyld.

Mange af os kan bare ikke rigtig overskue bøvlet med at installere det – og så er det i øvrigt en dyr fornøjelse.

Men hvorfor ikke slippe for det? Fjerne bøvlet og den høje startpris, og simpelthen lease et håndfrit system? Nemt og billigt – og så slipper du også for at spekulere på reparationer og udstyr, der ikke virker optimalt.

Mobillease har med mere end 15.000 monteringer og mange tilfredse kunder en bred viden om – og erfaring med – håndfri installationer.

Mobillease

Lad os om de håndfri – så kan du bruge tiden på vigtigere ting. Kontakt os i dag for et tilbud, der passer til dig. Læs mere på www.mobillease.dk.