Fejl
  • Kunena COM_KUNENA_INTERNAL_ERROR_CONFIG
Kunderne siger


Udtalelser fra nogle af vores kunder:

Når firmabilen er en arbejdsplads, er det for mig utroligt vigtigt, at den opfylder samme krav som til en kontor arbejdsplads, der jo i dag inkluderer både justerbare stole, hæve- sænke- borde og støjreducerende trådløs headset til telefonen. For at vores kørende medarbejdere skal kunne klare en hel dag i bilen er der således mindst lige så høje krav til ergonomien og komforten men også til telefonen. Der findes et utal af løsninger i alle prisklasser der alle sammen lover topkvalitet på håndfri telefon til bil, men for mig har det været vigtigt at have en specialist, der kunne vælge og installere den bedste løsning, og som også tager ansvar for justeringer opdateringer og generel vedligeholdelse efterfølgende.

Jeg har nu samarbejdet med Mobilteknik i næsten et årti og har aldrig i den tid haft lyst eller grund til at samarbejde med andre, da Mobilteknik til stadighed har holdt hele vores vognpark opdateret og vedligeholdt på den bedste kvalitet håndfri installation.

Med venlig hilsen / Best regards

 

Kenneth Aabenhus 

Managing Director

 


 

Mobilteknik A/S (Kenn Olsen) har i knapt 2 år været vores kontakt på montering af diverse mobiltelefonløsninger, GPS og navigation.
Vores samarbejde med Mobilteknik A/S er yderst positivt. Vores oplevelse er at der er styr på tingene, dvs. alle opgaver er forberedt inden arbejdet starter. Det har aldrig været nemmere at få monteret telefoner.

Mobilteknik A/S har også ydet telefonsupport til os og direkte til vores kunder. Vi benytter os af Mobilteknik A/S i det omfang der er nødvendigt for os, og vi er endnu Ikke blevet skuffet.

Fra vores salgsafdeling lyder det fra vores sælgere, at det er en fornøjelse at modtage opkald fra de kunder, der har haft kontakt med Mobilteknik A/S, for det er en virksomhed som holder hvad de lover.

Brian Sørensen
Jan Nygaard A/S 

Ville blot sige at det er et total fedt håndfrit sæt jeg har fået I bilen nu. Mega cool at man kan se hvem der ringer, uden at have telefonen op af lommen.   :o)

En af mine kammerater har købt det samme anlæg på nettet og har faktisk i sidste uge haft store problemer med at få det til at fungere. Sælgeren ville ikke rigtigt hjælpe eller noget som helst. Jeg talte med ham i går.

Så jeg er tryg ved at have givet lidt mere, og dermed være sikker på en god service fremover...

Jeg har netop i dag fået bekræftelse på at min bestilling af skærmholderen til bilen fra Japan, så nu mangler den bare at komme til DK. Så kigger jeg forbi igen... Hvis ikke før, så du kan give en kop kaffe.  :o)

Vi ses... God weekend

Hilsen/Best regards
Brian Bønk
Commercial Business Controller

 


 

Var meget interesseret i at få bluetooth i min nye bil, men da jeg hverken har tid eller muligt for selv at montere sådan et system, så gik jeg på jagt efter et firma, som kunne hjælpe mig.

 

Igennem mit medlemsskab i FDM fandt jeg frem til firmaet Mobilteknik, hvor de havde et godt tilbud til alle medlemmer. Her kunne jeg få en samlet pakke som indebar P-watch, Mobilholder, Nokia CK-600(bluetooth) samt et ekstra års medlemskab af FDM til en meget fordelagtig pris, selvfølgelig incl. montering. 

 

Skrev en mail til firmaet for at få lidt mere info og der gik ikke lang tid før jeg havde ejeren i røret. Der var fra første sekund en meget behagelig tone og rigtig god service. Har grundet mit arbejde en meget stram tidsplan, men dette var slet ikke noget problem. Vi aftalte at jeg kunne komme efter fyraften, såleds at jeg ikke blev nødt til at undvære bilen en eller flere dage. Montering tog et par timer og jeg fik lov til at overvære det hele fra sidelinjen. Det er utrolig fascinerende at se en montør, som kan sit håndværk 100%. Det blev under hele monteringen passet rigtig meget på bilens interiør, hvilket man som ejer af bilen er meget opmærksom på. Ligeledes blev der hele tiden forklaret hvor lang vi var i processen og hvorfor tingene blev gjort som de gjorde. 

 

Alt i alt har dette været en super positiv oplevelse. Så hvis du går med tankerne om at få monteret et trådløst system i din bil, så vil jeg helt sikkert opfordre til at slå vejen forbi www.mobilteknik.dk.  

 

Nu er jeg selv tilflytter fra det mørke jylland og er meget tilfreds med at bo i hovedstaden. Det eneste jeg dog mangler er firmaer - og sælgers service organ. Holdningen til at kunden skal have den bedste service, ser man ikke så mange steder herovre. Denne følelse blev absolut gjort til skamme ved mobilteknik. Der har hele vejen igennem været en super service og jeg er ovenud tilfreds med firmaet, som denne evaluering også bære præg af. 

 

Endnu engang vil jeg opfordre til at benytte sig af dette firma, hvis man går med tankerne om at få installeret et trådløst system.

Heino Kristensen, København