Fejl
  • Kunena COM_KUNENA_INTERNAL_ERROR_CONFIG
Klargøring


Lad os invitere dig ind i en verden af rene og lækre biler. Er din bil den næste?

Når bilen skal tilbageleveres efter leasing, er det en rigtig god ide at få den rengjort fra top til tå, så den ser velplejet ud.

Uanset om bilen skal returneres eller om du blot ønsker en skinnende ren og flot bil, tilbyder MOBILCLEAN, som er en afdeling i Mobilteknik A/S, en grundig rengøring af din bil fra forlygter til baglygter:

Rent motorrum

Motorrum
Vi starter med motorrummet, som bliver rengjort for støv, blade, pollen og oliespild, herefter bliver den påført motorvinyl. Vi slutter behandlingen af motorrummet af med motorklappen, som bliver rengjort indvendig, så du igen kan åbne til motorrummet og glædes over synet.

Hjulene
Derefter bliver fælge og hjulkapsler grundigt vasket for bremsestøv, tjære, snavs etc. Selve dækket bliver påført en gummiopfrisker, som modvirker at de udtørrer.


Vask og lak
Vask og lak
Efterfølgende håndvasker vi hele bilen, og vi gennemgår grundigt alle kanter og falser, også de steder hvor den normalt ikke bliver vasket eller set efter. Så bliver lakken påført en lakrens og derefter bliver hele bilen maskinpoleret. Derefter behandles lakken med en nano voks, og efterfølgende poleres igen med maskine - dette gør, at der ligger en beskyttende hinde i alle porerne, så lakken føles glat og fremstår, som da bilen var ny. Lakken vil derefter være mere modstandsdygtig overfor ridser og rust, og det vil medvirke til at skidt og snavs får sværere ved at hænge i. Dermed vil lakken i en længere periode være væsentlig nemmere at holde ren og smuk.

Plastdele
Alle plastdele bliver udvendigt påført en plast/vinyl opfrisker, som vil give plasten den oprindelige farve tilbage, og som forhindrer at plast/vinyl igen bliver hvid, mat og kedelig.


Rengøring invendigt
Indvendigt
Indvendigt bliver bilen tømt for måtter og andet for at blive grundigt støvsuget og børstet. Sæder og gulve vaskes med en professionel tæpperense-maskine, som IKKE efterlader bilen plaskvåd indvendigt, men som kommer ind i alle de hjørner og steder, almindelige maskiner ikke kan komme ind i.

Instrumentbord og dørsider aftørres og påføres en usynlig hinde, der sikrer, at det ikke længere suger skidt og snavs til sig, og gør aftørring væsentligt nemmere senere hen. Efter denne behandling fremstår bilen smuk, ren og mat indvendigt.

Ruder
Der afsluttes med en rudepolering både indvendig og udvendig. Poleringen fjerner urenheder og lægger en tynd, usynlig film på ruderne, så voks og skidt får sværere ved at sætte sig fast på ruderne i en længere periode.


Rengjort og klargjort bil

Måtter
Bilens måtter støvsuges og tæppevaskes, så de igen bliver pæne. Tæpper og måtter påføres derefter en behagelig duft, som vil sprede sig i bilen længe efter. Din bil fremstår nu klargjort og lækker, og bliver helt sikkert et meget dejligt sted at opholde sig. Samtidig bliver den nu meget lettere at holde i det daglige, da alt den behøver i lang tid efter, kun er vask og støvsugning.

Lugt
Mod tillæg kan vi også med specialbehandlinger fjerne dårlig lugt i bilen efter hund, nikotin og lignende. Vi dybderenser sæder, himmel og bund, og med ioner dræber vi de bakterier, der danner lugtene, så du bliver helt fri for dem.

 

Mobilclean


Læs mere om vores forskellige behandlinger og se et udvalg af forskellige tilvalgs-løsninger på www.mobilclean.dk.

 

 


 

 

Mobiltekniks værksted

Mobiltekniks værksted


Klik her for at se billeder af vores værksted.

Klargøring af BMW 535D

BMW 535D


Klik her for at se billeder af vores klargøring af en BMW 535D.

Klargøring af BMW E39

BMW E39


Klik her for at se billeder af vores klargøring af en BMW E39.