Fejl
  • Kunena COM_KUNENA_INTERNAL_ERROR_CONFIG
Opladning

 

Opladning

Hvis man vælger en telefon model, der er fremstillet en Brodit holder til, monteres den i forbindelse med det originale installationssæt. Hvis ikke man ønsker at være bundet til en bestemt model, kan vi montere en universalholder, som man placerer sin telefon i og sætter et ladestik i bunden. Når behovet for opladning opstår, sætter man blot laderen i telefonen og så lades den op samtidigt med at man benytter telefonen.

Vi har monteret flere ladestik i den samme holder, så dem der bruger bilen, kan lade deres telefon efter behov, og da vi monterer strømudtag til laderne, beholder man sit cigartænder stik ledigt og slipper for ledninger der ligger og flyder i bilen.

Vi har igennem længere tid modtaget ønsker om at kunne oplade og benytte sin iPhone i bilen. Den løsning er vi nu kommet så langt med, at vi nu kan tilbyde den til de fleste bilmærker. Løsningen giver mulighed for at benytte sin iPhone som en almindelig Ipod, når den placeres i holderen. Når et opkald så kommer, springer telefonen over på det monterede håndfri, og vender tilbage til musikken, når opkaldet afsluttes. iPhonen oplades selvfølgelig, mens den sidder i holderen.

Kontakt os på Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. eller tlf. 50 200 200 for et tilbud til netop dit bilmærke.