Fejl
 • Kunena COM_KUNENA_INTERNAL_ERROR_CONFIG
Håndfri FAQ

Mobilteknik er altid glade for at få spørgsmål om de produkter, vi forhandler, for det fortæller jo, at folk bruger det monterede. Og husk der findes IKKE dumme spørgsmål, KUN dumme svar. Vi har lagt de mest almindelige spørgsmål her, så man kan få svar, når spørgsmålet dukker op. Ellers brug vores support forum - det kræver dog at du er registeret og kunde hos Mobilteknik A/S i forvejen.


Overblik:
? Håndfri fra en Sony Ericsson, kan jeg bruge det til min nye Nokia?
? Kan man genbruge dele af det gamle håndfri?
? Er der huller og grimme mærker efter det, I har monteret?
? Kan I montere i leaset bil?
? Ekko under samtaler
? Bluetooth telefon kobler ikke på systemet hver gang
? 2 telefoner i det samme håndfri?
? Lyset i displayet slukker
? Kan det betale sig at tage sættet med over i den nye bil?
? Værkstedet siger, at garantien forsvinder
? Bus-styret bil med originalt HIFI system. Kan I også montere i den?
? Kan I montere mine egne dele for mig?
? Problem med en løsning - ventetid?
? Mit gamle håndfri skulle på værksted 3 gange før det virkede og jeg skulle undvære bilen hver gang.
? Folk kan ikke høre, hvad jeg siger, men jeg kan godt høre dem.
? Kan I montere en Bluetooth løsning til Iphone 3 Gs?

? Jeg har et håndfri siddende fra en Sony Ericsson, kan jeg bruge det til min nye Nokia?

 • Nej, det er desværre ikke muligt. Dog kan man benytte det, hvis det er et bluetooth sæt, der sidder i bilen. Så kan vi montere en konsol med en specifik holder, så den kan lades op.


? Hvorfor skifter I hele mit håndfri, når jeg skal have et nyt sæt i bilen? Man burde da kunne genbruge noget af det gamle?

 • Det gør vi, fordi når vi har været der, giver vi en garanti for at produktet virker og skulle det vise sig at der er et eller andet der driller, og det viser sig at det er noget af det der sad der i forvejen, så har vi diskussionen om, hvorfor det ikke virker nu for det virkede jo med det gamle. Og så er der jo lige det, at der er mange kollegaer, der benytter andre mærker af tilbehør end os, og som slet ikke lever op til de standarder, vi tilbyder vores kunder.


? Hvad sker der nu, når jeg skal af med min bil, er der så huller og grimme mærker efter det, I har monteret?

 • NEJ NEJ Det garanterer vi for, at der ikke er. Selvfølgelig vil man måske kunne se nogle små trykmærker efter beslag eller læderkonsol. Men det er også det eneste; der bliver IKKE klippet eller skåret i bilen overhovedet. Sidder der en blindprop, kan man lave en tilpasning i den så man kan skjule ledninger til det håndfri igenem den, men det er også det længste, vi vil gå. Ønsker kunden, at det bliver lavet på en anden måde, så kan vi desværre ikke hjælpe, for vi synes det er en synd i en nyere bil.


? Min bil er leaset hos et leasing firma. Kan I montere i den, da de skal have regningen?

 • Ja, vi er leverandør til alle leasing selskaber i Danmark, så vi skal bare have en en rekvisition fra pågældende leasing selskab.


 • Det kan skyldes 3 ting:
 1. Den ene er at man har placeret mikrofonen forkert og det er faktisk ofte svaret på problemet.
 2. Den mest almindelige fejl er softvare problemer i telefonen, og selvom den er ny, kan det faktisk godt være derfor. Husk også at det er en stor fejl, at man aldrig slukker sin telefon. DEN BØR SLUKKES ET PAR GANGE OM UGEN, for som en computer mister den lidt efter lidt de henvisninger, den får af softvaren, når den startes op.
 3. Sidst men ikke mindst kan det også skyldes, at telefonen ikke overholder standarden for Bluetooth, og så må man desværre skifte den ud for at få det til at virke.

 

? Min Bluetooth telefon kobler sig ikke på systemet hver gang, når jeg sætter tændning på.

 • Vi har monteret rigtig mange håndfri sæt i biler og har kun 2 gange oplevet at det skyldes boksen til sættet. Det er næsten 100% sikkert, at det skyldes softvare problemer i telefonen, fordi den ikke har været slukket i længere tid.


? Vi har 2 telefoner, som vi gerne ville kunne bruge i det samme håndfri. Jeg har en Nokia og min kone har en Samsung.

 • Her er Bluetooth svaret. Ganske enkelt.

 • Det indstiller man i opsætning under håndfri og som standard står den på AUTOMATISK. Den skal sættes til TIL.


? Jeg skal have ny bil. Kan det betale sig at tage sættet med over i den nye bil?

 • Beholder du samme telefon, så kan det faktisk godt betale sig - også selvom det kræver et nyt konsol og et andet kabelsæt til tilslutningen bag radioen.


 • Når vi monterer i en bil bruger vi KUN bilmærke-specifikke kablinger og det betyder at vi IKKE ødelægger noget som helst i bilen. Samtidig er vi sikre på at det virker og bare lever op til det forventede og så garanterer vi, at vi kan afmontere det hele igen, når tiden er inde til det - UDEN man kan se, der har siddet noget. Vi laver stort set ikke andet at montere i biler, nyere som ældre, og efter over 5.500 monteringer over de sidste par år skulle der da være en god mulighed for at din bil er i trygge hænder. Vi skiller jo heller ikke din motor ad, for vi er autoelektrikere, ikke mekanikere


? Min bil er bus styret og har et originalt HIFI system monteret fra fabrikken. Kan I også montere i den?

 • Ja det kan vi faktisk, for vi har igennem en samarbejdspartner adgang til en udviklingsafdeling, der løbende kommer med de sidste nye modeller til stort set alle bilmærker, og det betyder at vi ikke skal forsøge os frem, men blot montere løsningen.


? Jeg har selv mine dele til monteringen af mit håndfri sæt, kan I montere det for mig?

 • Som udgangspunkt ønsker vi ikke at montere folks egne dele, fordi det ofte ikke er det rigtige og selvfølgelig også fordi vi ikke kan give garanti på det monterede. Men er det noget vi har leveret eller solgt, finder vi en tid.


? Hvis jeg har et problem med en mine løsninger fra jer hvad gør jeg så? Skal jeg vente 3 uger som hos nogle af de andre leverandører?

 • NEJ. Skulle det ske, at der er et eller andet, der driller, så kontakter du os og er vi på værkstedet kommer du forbi så vi kan få problemet løst hurtigt. På almindelige hverdage er problemet løst senest dagen efter.


? Mit gamle håndfri skulle på værksted 3 gange før det virkede og jeg skulle undvære bilen hver gang.

 • Desværre kan der i elektroniske ting bare være noget der svigter eller ikke virker periodisk. Kommer vi ud for sådan et produkt udskifter vi hele det system, som ikke virker optimalt og så er vi faktisk ude over at spilde vores kunders og ikke mindst vores egen tid på noget, der burde kasseres.

? Jeg har fået monteret et Sony Ericsson Bluetooth håndfri. Folk kan ikke høre, hvad jeg siger, men jeg kan godt høre dem.

 • Under opsætningen inde i profiler, der finder du en menu, der hedder "i bil". Der skal du ændre den indstilling, der hedder Lydløs som nu står på til. Slå den fra, så kan folk høre dig

? Jeg har en Iphone 3 Gs, kan I montere en Bluetooth løsning til denne model?

 • Vi kan både montere Bluetooth og holder med lader.

 

Hos Mobilteknik byder vi på en kop kaffe imens vi kigger på din bil - så er du fri for at tænke på transport til og fra på vores værksted.

Fandt du ikke svar på dit spørgsmål? - Brug vores support Forum !