Fejl
  • Kunena COM_KUNENA_INTERNAL_ERROR_CONFIG
Bluetooth FAQ

 

Bluetooth

Spørgsmål og svar om Bluetooth:


Hvad henviser Bluetooth til?

Navnet Bluetooth er det engelske navn på den danske vikingekonge Harald Blåtand, som i det 10. århundrede forenede de forskellige vikingekongedømmer i Danmark og Norge. Han er blevet symbol på Bluetooth-projektets grundlæggende formål, som er at skabe et integreret system, hvor alle enheder kan kommunikere med hinanden.

Hvad er Bluetooth?
Bluetooth er en trådløs teknologistandard, som er introduceret af Ericsson, Nokia, Parrot. Bluetooth-teknologi benytter kortbølgeradiosignaler til at skabe forbindelse mellem enheder som mobiltelefoner, bærbare computere og håndholdte enheder. Teknologien kan integreres i næsten ethvert elektronisk produkt, for eksempel husholdningsapparater, elektronik i biler, forbrugerelektronik og kontorudstyr.

Hvad er Bluetooth-godkendelse?
Bluetooth-godkendelsesprocessen sikrer, at produktet overholder Bluetooth-specifikationen, så produkter, der bærer Bluetooth-mærket, fungerer sammen som forventet. Processen kræver, at produktet testes hos producenten og hos en BQTF (Bluetooth Qualification Test Facility), og kræver BQB-kontrol (Bluetooth Qualification Body) af testrapporter, produktdokumentation og producentens erklæringer. Alle hardware- eller softwareændringer i et godkendt produkt skal dokumenteres og godkendes hos det BQB, der har udstedt produktets godkendelsescertifikat.

Anbefalinger for normal vedligeholdelse af telefonen
Nedenfor finder du et par nyttige tip til, hvad du kan gøre, hvis du har problemer med at oplade din telefon, eller hvis batterikapaciteten er for lav.

  • Brug en original-oplader. Opladere fra tredje part kan beskadige batteriet og/eller telefonen samt påvirke batteriets levetid.
  • Det anbefales at oplade batteriet i mindst 2,5 time, før det tages i brug.
  • Hvis batteriet har et meget lavt niveau, kan det tage op til 30 minutters opladning, før ikonet for opladning af batteri vises på skærmen.
  • På områder med dårlig modtagelse bruger telefonen mere batteri og dræner det således hurtigere for strøm.
  • Batteriforbruget stiger også, hvis du spiller eller bruger andre programmer, eller hvis Bluetooth™ eller infrarød er aktiveret.
  • De fleste telefoner tillader opladning med USB-kabel. På nogle telefoner har du også mulighed for at vælge, om du vil tillade USB-kabel. Hvis du forsøger at oplade med USB, skal du sikre dig, at telefonen understøtter USB-opladning, og at funktionen er aktiveret.


Vigtigt!

  • Genstart telefonen mindst én gang om ugen for at frigøre hukommelseblokeringer og forbedre telefonens kapacitet.