Fejl
  • Kunena COM_KUNENA_INTERNAL_ERROR_CONFIG
Om bluetooth


BluetoothDenne løsning bruges ofte af folk, der ikke ønsker at være bundet af en bestemt holder til et bestemt telefonmærke, eller hvor der er flere, der benytter samme køretøj. De fleste installationssæt håndterer op til 4 telefoner uden problemer.

 


Hvordan virker det?

Bluetooth
Hos Mobilteknik monterer vi et originalt bluetooth sæt i bilen og samtidigt monterer vi et såkaldt mute, der dæmper radioen ved ind- og udgående opkald og lader samtalen komme ud af bilens eksisterende forreste højtalere. Denne løsning er ikke at sammenligne med de håndholdte navigations systemer, der har indbygget denne løsning - og dog. Det er lidt ligesom at skulle på arbejde; den ene har en kamel at ride på og den anden har en bil. De kommer begge frem, men den ene klarer det væsenligt hurtigere og smartere, og sådan er det også med en håndfri løsning. Og så er det jo vigtigt, at når man ringer op til en kunde og tilbyder et produkt, at man ikke skal sidde og sige "du falder ud, jeg kan ikke høre dig", for det fjerner jo ligesom det budskab, man har skabt kontakten for.

 

 

Lidt Info om bluetooth teknikken

  • Bluetooth Har du brug for at tjekke dine e-mails eller besøge en bestemt webside via din bærbare computer? Opret en GPRS-forbindelse til internettet via din telefon, og forbind derefter telefonen med pc'en ved hjælp af bluetooth. Nu er din bærbare computer online
  • Synkroniser dine kalender- og kontaktoplysninger trådløst


Til bilen
  • Mindre rod i bilen
  • Når du stiger ind i bilen, vil din telefon og det Bluetooth-kompatible bilmonteringssæt automatisk oprette et netværk via bluetooth-teknologi


Billedkommunikation
  • Send billeder til en anden telefon eller pc
  • Udskriv billeder direkte fra telefonen


bluetoothDa bluetooth-chips er små og ikke bruger meget strøm, anvendes bluetooth nu hyppigt i mobiltelefoner og andre digitale enheder. bluetooth-teknologiens popularitet opmuntrer udviklere og producenter til at fremstille nye produkter, der understøtter bluetooth, så hvem ved, hvad du kommer til at bruge denne teknologi til i fremtiden!