Fejl
  • Kunena COM_KUNENA_INTERNAL_ERROR_CONFIG
Håndfri løsninger


Håndfri løsninger
Med en håndfri løsning i bilen opnår du den største sikkerhed, når du taler i mobiltelefon under kørslen. Samtidig opfylder du lovens krav om at kunne tale med begge hænder på rattet. Alle installationssæt købt gennem Mobilteknik er originale med fuld duplex, dvs. at man kan tale i munden på hinanden, som man kender det fra fastnettet.

Hvis det er muligt, anvendes en rude-antenne, så man opnår det bedst mulige signal. Antennen sættes indvendig i forruden og har ikke nogen udvendig antenne.

Telefonholderen  kan monteres  på et jernbeslag eller et plastbeslag , så der ikke bliver boret huller i bilen. Når telefonen sidder i holderen, bliver den automatisk opladet. Som alternativ til jernbeslag og plastbeslag  fås specielle læderkonsoller, som passer perfekt ind i bilens interiør.

Til installationssættet følger en lille mikrofon, som placeres i bilens himmel (loft). I biler med motorstøj anbefales en svanehalsmikrofon, der frasorterer meget af motorstøjen for modtageren af samtalen. For en bedre lydkvalitet monterer vi hver gang en Radio Mute Boks, der automatisk skruer op og ned for bilens radio ved opkald og sender lyden ud via bilens forreste højttalere. Når samtalen afsluttes, vender radioen til det progam eller tilstand som før opkaldet. Den optimale lyd får man ved anvendelse af et bilspecifik mute, som  vi monterer sammen med installationssættet. Hver gang.

Da vi ikke efterlader mærker eller huller ved montering eller afmontering, kan vi afmontere og flytte installationssættet til den nye bil.

Se vores håndfri løsninger her.