Fejl
  • Kunena Intern fejl: Forum konfigurationstabel eksisterer ikke. Kontroller venligst og gem forumkonfiguration.
Velkommen, Gæst
Brugernavn Adgangskode: Husk mig

Regler


Kørende serviceMobilteknik A/S har fra starten af været i meget tæt dialog med VDO omkring deres navigations-systemer.

Vi har ikke glemt vores kunder, der har investeret i et VDO system, de har løbende fået opdateret deres systemer med den sidste nye softvare og kort efter behov. Desværre er det ikke tilfældet med alle brugere og købere af systemerne. Vi får ofte mails fra folk, der stadigvæk kører rundt med gammelt softvare og kort, fordi deres forhandler tilsyneladende har glemt dem. Er du en af dem, kan du tjekke din softvare under sidste nye softvare. Og mangler du kort, er vi også behjælpelig med dem.

Kontor og værksted:
Vores kontor og værksted er centralt placeret i Glostrup, og herfra foretages al koordinering af montering og henvisning til vores montører og samarbejdende værksteder. Det betyder, at vi til forskel fra andre kun har én kontakt til kunden, og for kunden er det nemt at tale med en person, der kan tage en beslutning. Hos Mobilteknik A/S bliver mails og opkald aldrig modtaget eller besvaret af én, der ikke selvstændigt kan tage en beslutning.

Derfor:
Når en kunde ønsker montering, laver vi en aftale om montering og udstyr og derefter tager vi fat på montøren eller værkstedet. Monteringstid og -sted aftales, og derefter overtages sagen af værkstedet eller montøren. På den måde er ingen bundet af at skulle vente forgæves, for montøren eller værkstedet kan kontaktes på det nummer, der blev oplyst ved bestilling.

 

Læderkonsol til BMW

Gå til kategori

Tid til at oprette siden: 0.07 sekunder