Velkommen, Gæst
Brugernavn Adgangskode: Husk mig

Regler


Kørende serviceVelkommen til Mobilteknik A/S

Mobiltekniks forum handler om BMW biltilbehør, bilklargøring og lign. For at bibeholde en god tone og for at sikre, at der er plads til alles meninger i forummet, har Mobilteknik nogle få enkle regler der skal overholdes.


Regler for brug af Mobiltekniks forum


1. Mobilteknik tillader ikke, at der anvendes ukvemsord eller fornærmende udfald mod andre brugere i dette forum. Ej heller mod andre leverandører eller forhandlere.

2. Man skal holde sig til det emne, de enkelte tråde i Mobiltekniks forum handler om; tråd kapring er ikke tilladt.

3. Indlæg der hovedsagligt har til formål at skabe splid uden meningsfyldt relation til trådens emne er ikke tilladt.

4. Mobilteknik tillader ikke, at der postes indlæg, der på nogen måde er i konflikt med gældende lovgivning, herunder materiale af racistisk karakter, salg eller handel. Small talk og hyggesludder skal begrænses til personlig besked og kategorien "BMW Snak".

5. Det er forbudt at reklamere for firmaer eller produkter, fordi dette er et privat ejet forum beregnet til at vise nuværende og kommende kunder, hvad vi tilbyder hos Mobilteknik og give vores kunder en tilgang til andre BMW E60-E90 samt F serie ejere.

6. Mobilteknik tillader ikke, at der bringes nogen form for billeder af pornografisk karakter. Ej heller henvisninger til usikre sider, som ikke er godkendt af vores administratorer.

7. Link til andre websider på internettet er ikke tilladt uden godkendelse inden offentliggørelse på forummet.

8: Udmelding som bruger på forummet: Vi forbeholder os retten til at undlade at slette eller fjerne indlæg i forummet, når en bruger sletter sin brugerprofil, da det vil ødelægge de tråde, man som bruger har svaret i.

 

Brud på disse få regler for brug af Mobiltekniks forum kan resultere i sletning af sætninger i indlæg, sletning af indlæg, eller i yderste tilfælde udelukkelse fra forummet. Administratorer og moderatorer kan til hver en tid foretage de nødvendige konsekvenser.

Bemærk! Mobilteknik A/S er et registeret varemærke og alle billeder, der er lagt på forummet, er der ophavsrettigheder på. Misbrug medfører politianmeldelse og krav om erstatning.

 

Læderkonsol til BMW

Gå til kategori

Tid til at oprette siden: 0.08 sekunder