Fejl
 • Kunena COM_KUNENA_INTERNAL_ERROR_CONFIG
Velkommen, Gæst
Brugernavn Adgangskode: Husk mig
Sidder du med et problem på din bil? Er der måske andre der har været ud for det samme. Har vi haft en på værkstedet som har samme fejlsymptomer som din bil? Så kik løbende med, for herinde finder du måske løsningen på dine problemer. eller får vished for at det er set før.
 • Side:
 • 1

EMNE: BMW OBD Tyveri.

BMW OBD Tyveri. 11 måneder, 4 uger siden #5687

 • kenn
 • IKKE ONLINE
 • Administrator
 • Indlæg: 2138
 • Karma: 34
BMW OBD Tyveri.

Vi har netop endnu engang haft en BMW på værkstedet der havde været stjålet ved at man havde brugt bilens OBD stik. Dette er sket nogle gange med biler der har Comfort Acces monteret fra BMW fabrikken. Det er ret sikkert måden det er sket på, fordi bilen ikke viser synlige tegn på at være brudt op, og ej heller bære præg af at være blevet startet.


BMW_OBD_TYVERI.1Large.JPG


Bilen sættest på testeren og så køres der en diagnose, for at se om der er ødelagt noget. Der undersøges samtidigt om der er lagt en ny nøgle ind i bilens CAS modul. Er det tilfældet at der er kodet en ny nøgle ind, så slettes den igen.

BMW_OBD_TYVERI.2Large.JPG


Det er enormt utrygt at man ikke ved om man har sin BMW holdende hvor man parkerede den, så der er nu lavet nogle ændringer som ikke skulle gøre det så nemt for en eventuel tyv med en kode generator.

Skulle det vise sig at det der er gjort ikke er nok, så er der kun tilbage at få eftermonteret en startspærre som kræver man har en transponder i nøglen som kan slå den eftermonterede startspærre fra. Dette med at eftermontere en startspærre var noget vi gjorde dengang jeg stod i lære som autoelektriker. Desværre kan det vise sig at det stadigvæk er super aktuelt, blot for at kunne beholde sin BMW.

Der er ingen løsning der er 100 % sikker, for afmontere man en eftermonteret startspærre i omvendt rækkefølge af hvordan den er monteret. Så er det muligt at starte bilen. Men det tager timer at finde ud af dette, og så er bilen ikke interessant, for så er det for besværligt.
En fejl er først en fejl anden gang den begås
BMW i3 Rex samt BMW i3 BEV
Sidste redigering: 8 måneder, 3 uger siden af kenn.

Sv: BMW OBD Tyveri. 8 måneder, 3 uger siden #5781

 • kenn
 • IKKE ONLINE
 • Administrator
 • Indlæg: 2138
 • Karma: 34
BMW Tyveri forsat.

Det er åbenbart blevet et større problem at ejere af dyrere biler kommer ned hvor de har parkeret bilen og den så er stjålet i løbet at natten. Der har ikke været noget støj eller larm, for de har ganske enkelt kodet en ny nøgle ind i bilens CAS modul. Så har du været ude for at få indbrud eller stjålet din BMW så er det en god ide at læse med her.


BMW_OBD_TYVERI.10Large.JPG


Har der været nogle i gang med din BMW så er det super vigtigt at de ændringer de har lavet og lagt ind i bilens software bliver slettet igen. Sker dette ikke så render der en rundt med en fjernbetjening der kan låse den bil op. Det er der nemlig også kodet ind i bilen.

BMW_OBD_TYVERI.20Large.JPGDesværre kan man ikke se om der er kodet noget grej ind i bilen, så man er nød til at komme forbi værkstedet i Hvidovre så vi kan køre en test og skanning på bilen. Der kan vi se om der er lagt noget andet software og indkodet fjernbetjeninger der ikke bør være der. Når vi finder vi det sletter vi selvfølgelig dem som ikke hører til bilen.

BMW_OBD_TYVERI.30Large.JPG


Denne BMW E70 X5 M5 ejer havde desværre været ude for at bilen var blevet stjålet. Den blev heldigvis hurtigt fundet. Vi har så efterfølgende renset bilen for snyde software og ændret på bilens OBD stik.

Skulle du være så uheldig at få tømt din BMW for navigationsudstyr eller har den været stjålet, så kan vi ofte reparere din BMW hurtigere end de autoriserede værksteder. Selvfølgelig fuldstændigt efter BMW’s forskrifter. Sidst men ikke mindst stiller vi også en gratis lånebil til rådighed, imens vi reparere din egen BMW.

Vi arbejder på at få godkendt en OBD Spærring til montering i BMW biler. Så er det slut med at manipulere med bilens software. Ihvertfald uden du som BMW ejer har givet tilladelse eller er videne om det, for alt andet er for utrygt.

Den nævnte OBD spærrer er nu på vej på lager, du kan læse mere om denne OBD Spærring på dette link.
En fejl er først en fejl anden gang den begås
BMW i3 Rex samt BMW i3 BEV
Sidste redigering: 8 måneder, 3 uger siden af kenn.
 • Side:
 • 1
Tid til at oprette siden: 0.13 sekunder