Fejl
  • Kunena COM_KUNENA_INTERNAL_ERROR_CONFIG
Velkommen, Gæst
Brugernavn Adgangskode: Husk mig

Forsikrings krævet Alarm i bilen.
(1 viser) (1) Gæst
  • Side:
  • 1

EMNE: Forsikrings krævet Alarm i bilen.

Forsikrings krævet Alarm i bilen. 8 måneder, 2 uger siden #5788

  • kenn
  • IKKE ONLINE
  • Administrator
  • Indlæg: 2138
  • Karma: 34
Forsikrings krævet Alarm i bilen.

Vi har netop lavet en tyveri skade for en BMW kunde der var så uheldig at man brød ind i bilen og stjal bilens navigationssystem og smadrede for en mindre formue i den forbindelse.

Nu er bilejeren så blevet mødt med et krav fra sit forsikringsselskab om at såfremt kunden stadigvæk ønsker at have kaskoforsikring på bilen, så vil de have eftermonteret en alarm i bilen. Ikke blot en satellit sporring men også et alarmsystem. Der vil gå i gang med at hyle såfremt der kommer indbrud i bilen.

Heldigvis er de dage ovre hvor man kom ud til en bilalarm der havde en masse fejlalarmer for i dag har man udviklet de alarmer så meget at de kan styres ved hjælp at bilens Can Bus system. Faktisk er man så langt fremme at man i dag skal programmere alarmen til hvilken type og bil den skal monteres i. Da der sidder en glasknus detektor monteres i bilen så vil den sætte sirenen i gang hvis der er nogle der skulle finde på at smadre en rude. Skulle det endelig lykkes nogle at komme ind i bilen uden at glasknus detektoren registrerede det, så ville kabineovervågningen blive aktiveret og sætte alarmen i gang.

Da jeg for 26 år siden startede med at være selvstændig var det primært for at eftermontere alarmer og startspærre i folks biler. Så kom startspærren som en fabrik monterede enhed og så døde eftermonteringsmarkedet også med alarmer. Nu virker det som om det hele er ved at starte forfra. Det virker tåbeligt at man for ganske få håndører kan købe det udstyr der skal bruges for at kunne forbigå og ikke mindst kunne stjæle eller bryde ind i folks biler Men det er desværre bare blevet den skinbarlige sandhed.


BMW_TYVERRI_ALARM.Large.JPG


Sådan ser den alarm ud som vi har programmeret til bilen. Skulle der opstå et problem så kan vi efterfølgende køre en test på alarmen og se hvad der har været skyld i at f.eks. Alarmen har været gået. Så slipper man for at rage uklar med hele nabolaget såfremt der skulle lige en fejl på systemet. Desværre er der flere BMW modeller hvor de originale alarmer er udgået, så når man bliver mødt med et forsikringskrav om alarm i bilen. Så er der ikke ret mange andre muligheder. Til gengæld har denne alarm model så langt flere muligheder for at overvåge bilen.

Så den alarm skal vi til at eftermontere i bilen.
En fejl er først en fejl anden gang den begås
BMW i3 Rex samt BMW i3 BEV
  • Side:
  • 1
Tid til at oprette siden: 0.15 sekunder