Fejl
  • Kunena COM_KUNENA_INTERNAL_ERROR_CONFIG
Fætter Jannics knallert


Alsidigheden hos Mobilteknik er stor, og da fætter Jannics knallert ikke kunne starte, brugte vi en lørdag på at få den til at køre igen.

Super hyggeligt at blive dreng igen. Tak for tilliden, Jannic.

(Klik på billederne for at se større billeder.)


Fætter Jannics knallert kunne ikke starte, og hvem kunne sige nej til den udfordring?
Han havde spurgt sin mor, om jeg mon kunne finde ud af at lave sådan en knallert - hvad tænker han på - men se med om det lykkes.
Gulvet pakkes ind og inden knallerten kom ind, blev den vasket og pudset.Så skilles den ad og renses. Karburatoren blev renset og strålen skiftet, så den blev lovlig igen.


Jeg nød at tegne og fortælle og vise hvordan, for at skille det ad igen og så kunne han selv montere det, som jeg lige havde vist.
Vi måtte have strøm på knallerten for at fejlfinde, de nymodens knallerter er jo spækket med moderne teknik.   :-)


Så kom der liv i den igen og den stod udenfor og kørte. Så savnede man lidt det fællesskab, vi havde, da man var 16 år og en knallertbølle. Eller måske var det bare dem, der havde nået min nuværende alder, der mente det...

Det var tændingen, der var irret og havde periodisk dårlig forbindelse.

Tak for tilliden, Jannic, og kom snart igen, for det var en super hyggelig og fornøjelig dag. Sådan at være 16 igen og rode med knallert. Og selvfølgelig kan jeg da få en knallertmotor til at starte og køre igen, ellers havde vi stået der endnu - eller rettere jeg havde.   :-)


 

<< Tilbage til løsninger i biler.